Berlijnse muur - East Side Gallery (Berlijn - Duitsland)

Wie Zijn Wij?


" Veel kleine mensen die op veel kleine plaatsen veel kleine dingen doen kunnen het gezicht van de wereld veranderen "..... Een Afrikaans gezegde, geschilderd op de Berlijnse muur, dat de hoeksteen werd voor deze website.

We zijn allemaal kleine mensen op deze grote planeet. Sommigen zijn op zoek naar iets, anderen hebben iets te bieden. Stel je een plek voor waar we elkaar kunnen ontmoeten en communiceren, elkaar kunnen helpen, samen kunnen groeien, als team oplossingen kunnen vinden en hoe we van deze kleine website iets groots kunnen maken.

Deze website is helemaal van jou. Laat het je helpen bij het vinden van de juiste mensen die je nodig hebt voor je klus of stel je hulp voor aan de mensen die op zoek zijn naar jou en je kwaliteiten.

Dus het antwoord op de vraag "wie we zijn ?" .... wij zijn jij.

Waarom zou je Bijklusjobs.be gebruiken?


Gratis toegang

Iedreen heeft toegang tot alle relevante functies om gratis een klus te plaatsen of te reageren op een klus dat je wil uitvoeren. Wij slaan je gegevens niet op en zijn niet van plan deze aan derden te verkopen. Te mooi om waar te zijn? Dat is het idee!

Help elkaar

Het doel van Bijklusjobs.be is het creëren van een gelukkige gemeenschap van eerlijke mensen die elkaar helpen. Iedereen is ergens goed in, maar heeft een beetje hulp nodig bij iets anders. Wij hebben ons deel gedaan en bieden u dit platform gratis aan. Nu is het aan jullie om respectvol met elkaar om te gaan. Het systeem werkt alleen als je het niet misbruikt!

Iedereen wint

Wilt u een iets bijverdienen of wilt u eindelijk eens die klus gedaan krijgen? Iedereen kan beide zaken waarschijnlijk positief beantwoorden. Bekijk gewoon de reeds geplaatste klussen en raak geïnspireerd! Geld hoeft niet altijd nodig te zijn. Misschien kan jij mijn shirts strijken en kan ik ondertussen je gazon maaien?